Shirely's Pearls

Foto en Filmgalerij
Klik op de foto voorde video

Als bankier Walraven van Hall (Barry Atsma) in de Tweede Wereldoorlog wordt gevraagd of hij zijn financiële contacten voor het verzet wil inzetten, aarzelt hij niet lang.

Film:
Bankier van het Verzet
Date: 2018
Regie: Joram Lürsen

De grootste bankfraude uit de Nederlandse geschiedenis: tientallen miljoenen guldens worden onder het oog van de bezetters de Nederlandse Bank uit gesluisd. .
Film: Tough Morning
Date: 29-9-2015
Regie: Ruben Swart

Fragment uit de korte sci-fi comedy Tough Morning; over een simpele man die ten onrechte wordt aangezien als revolutie leider.
Film: Flikken Maastricht (AMOK)
Date: 01/03/2013
Regie: -

Eva en Wolfs proberen als 'gewone' agenten op straat er het beste van te maken. Als ze te maken krijgen met een moord op een jonge kapster en haar vader dreigt wraak te nemen op de daders, moeten Mechels en haar team alle zeilen bij zetten om dat te voorkomen. De dreiging komt echter uit een heel andere hoek. Met gevaar voor eigen leven komen Wolfs en Eva op een school terecht en is de grote vraag of een ramp nog te voorkomen is. En dan is er nog Daan de Vos die het treiteren van Eva en Wolfs tot een kunst maakt.
Romeo heeft besloten kennis te maken met de COSA-kring, een groep vrijwilligers die een zedendelinquent begeleidt bij zijn terugkeer in de maatschappij.
Film: Dementophobia
Date: 2017
Regie: STEVEN VAN DER VEGT

Zooëy kampt met een angststoornis, nadat ze een aantal stevige tegenslagen in haar leven heeft gehad. Ze is er van overtuigt dat een man haar 's nachts lastigvalt en inbreekt, maar politie noch haar familie en vrienden kunnen aanwijzingen ontdekken dat dit daadwerkelijk klopt. Ze bezoekt een psychiater, die denkt dat zij deze gebeurtenissen zelf creëert in haar hoofd tijdens een psychose. Zooëy weet echter zeker dat ze niet gek is, terwijl de man 's nachts dichter en dichter bij haar weet te komen."
Film: Anton
Date: 2014
Regie: Michiel Hoogerwoord

ANTON, een vooraanstaand psychiater wordt op een dag benaderd door zijn beste vriend Paul.Hij moet Kenau, een verdachte van ontvoering, psychisch beoordelen. Tijdens de gesprekken blijkt dat Kenau een geheim met zich meedraagt
Film: Het Offer
Date: 4-11-2012
Regie: Jaap van Heusden

De zoon van een rechter is betrokken bij de gruwelijke dood van een meisje.Zal de rechter trouw zijn aan het Recht, dat hij hoog houdt?
'Het Offer' is een film over een rechter die zijn zoon offert. En een film over een vader die zichzelf verloochent om zijn zoon te redden. Met in beide gevallen vernietigende gevolgen.
Film: Peer
Date: 8-03-2017
Regie: Jeffrey Tomberg

Na een heftige aanval op de evacuatie bus, blijkt vluchteling Peer de enige overlevende te zijn. Bepakt met alleen een fles water en een geladen geweer besluit hij op zoek te gaan naar zijn zusje.
Film: HAAKS
Date: 22/03/2013
Regie: Jeffrey Tomberg

Haaks is een nieuwe korte HKU studenten film over een jonge skinhead die in de problemen raakt wanneer hij in een neonazi clan wordt opgenomen. Hij moet zichzelf bewijzen door een gewond, ontrouw lid van de clan tijdelijk op zijn motel kamer te houden. De jonge skinhead begint te twijfelen of hij dit wel wil en of er nog wel een uitweg is.
Film: RAUW
Date: 07/07/2012
Regie: Hugo Metsers III

Acteur Hugo Metsers heeft een speelfilm gemaakt over het schietdrama in het winkelcentrum de Ridderhof in Alphen aan den Rijn. Hoewel de makers beweren dat zij zich door diverse recente schietincidenten, onder meer in Oslo, hebben laten inspireren is de overeenkomst met de daden van Tristan van der Vlist overduidelijk. Aan het slot van Rauw pleegt de hoofdpersoon, nadat hij diverse voorbijgangers heeft neergeschoten, zelfmoord bij een winkelkassa.
Het scenario van Rauw is geschreven door acteur Gerson Oratmangoen, die in de film een loverboy/pooier speelt. 'Het is niet mijn bedoeling geweest om de Alphenaren met deze film te kwetsen of het drama te exploiteren. Ik wilde vooral laten zien wat er met iemand gebeurt die volledig in een isolement belandt', zegt hij vandaag in het AD. In de film krijgt de schutter, gespeeld door Christiaan Sons, van zijn vader een automatische wapen waarmee hij later een bloedbad aanricht.
NL. Serie: Smeris
Date: Januari 2017
Regie: David Lammers
Erik de Bruyn
Scenario: Michael Leendertse
Simon de Waal
Marc Linssen
Roeland Linssen

Seizoen 3 afl.1 “Grensgevalletje”
Gastrol als “Muis”, een crimineel die moet boeten voor zijn fouten.
Film: Wicked Game
Date: 20/03/2013
Regie: Stephen Miras

Onofficiële videoclip, geschreven en geregisseerd door Stephan Miras, voor het nummer “Wicked Game” van James Vincent McMorrowlm geïnspireed op de tekst van James Vincent McMorrow