Shirely's Pearls
Over Christiaan Sons
Christiaan Sons (29-12-1984, Ouderkerk a/d Amstel) wist al op jonge leeftijd dat hij acteur wilde worden. Door gebrek aan steun en mogelijkheden bleef het een lange tijd bij dromen.
Na de Havo te hebben gehaald, vast komen te zitten in bijbaantjes en een halfjaar in Duitsland te hebben gewerkt als videogametester op projectbasis, besloot Christiaan om vliegtuigonderhoudsmechanica te studeren.

Toen dat echter ook niet het ding bleek te zijn besloot Christiaan om eindelijk actief zijn droom na te jagen en ging hij op auditie bij de opleiding Filmacteur van Hugo Metsers III.
Na toegelaten te zijn heeft hij met succes de opleiding afgerond en mocht zelfs de hoofdrol vertolken in de eindexamenfilm “Rauw” die in premiere ging op het Film By The Sea Festival 2012 in Vlissingen.

Hierna volgde onder meer rollen in Flikken Maastricht, Duivelse Dilemma's: Het Offer, Van God Los, Nieuwe Buren en Smeris. Tussendoor deed Christiaan ook voice over en nasynchronisatie voor films en series als Publieke Werken, Rokjesdag en Als de dijken breken.
Daarnaast heeft Christiaan ook veel onafhankelijke korte film producties gedaan waaronder Haaks, waarmee hij genomineerd was voor Beste Acteur in een korte film op het Shortcutz Amsterdam 2015 evenement.